Skip to main content

GOED GENOEG IS NOOIT GENOEG.

De autoverzorgingsproducten van Dr. Beasley stellen zowel professionals als autoliefhebbers in staat om auto’s op het hoogste niveau te verzorgen en te beschermen.

Wij gebruiken hiervoor géén schadelijke chemicaliën, waar de grote merken op de markt dat wel doen. We besparen geen kosten bij de inkoop van hoogwaardige ingrediënten. Wij maken geheel nieuwe technologieën om verder te gaan dan wat autoliefhebbers voor mogelijk hebben gehouden. Dit alles zodat we onberispelijke resultaten kunnen garanderen voor onze klanten en hun auto’s.

Deze drang naar excellentie komt voort uit onze driedelige filosofie die gericht is op het behoud en de verbetering van de gezondheid van het voertuig, de gebruiker en het milieu

JIM LAFEBER CD-SV, RT
FOUNDER & PRESIDENT

ONZE FILOSOFIE

EEN GEZOND VOERTUIG

Dr. Beasley’s streeft niet alleen naar het behoud en de bescherming van voertuigen, maar ook naar verbetering ervan. We ontleden de kunst van het detailleren om stoffen of processen die de gezondheid van het voertuig in gevaar brengen te elimineren, en werken vervolgens aan veiligere, kwalitatief betere bestanddelen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Neem onze DxPrime technologie als voorbeeld. We hebben ingezien dat voortijdige defecten in de coating de gezondheid van voertuigen in gevaar brengen. Daarom hebben we in plaats daarvan, kwalitatieve bestanddelen gebruikt om het gehele lakcorrectieproces opnieuw te ontwikkelen. Een proces dat keer op keer voor een duurzaam resultaat zorgt. En dit is meer dan de moeite waard  voor de voertuigen van onze klanten.

EEN GEZONDE GEBRUIKER

Detailleerders krijgen te maken met talloze chemische stoffen en bestanddelen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe manieren om producten te ontwikkelen die de detaillering gezonder maken. Hiervoor raadplegen we onze eigen winkel en onze geautoriseerde detaillisten om te bepalen welke stoffen, bestanddelen, formuleringen of processen kunnen worden verbeterd om de gezondheid van de gebruiker te beschermen.

Deze aanpak heeft geleid tot het ontwikkelen van onze producten. Toen bekend werd hoe autowasmiddelen zorgen voor droge en zelfs uitgedroogde handen, hebben wij besloten om een nieuwe zeep op maat te ontwikkelen. Een autozeep met vochtinbrengende lanoline om ervoor te zorgen dat de huid gezond blijft. De Premium Body Wash autozeep.

EEN GEZOND MILIEU

Wij hebben de verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen; niet alleen voor onszelf, maar ook voor de mensen om ons heen. Bij het zoeken naar nieuwe ingrediënten en technologieën evalueren we voortdurend de impact op het milieu en zoeken we naar componenten die niet schadelijk zijn voor de aarde.

Om dit ideaal na te streven, hebben we veel van onze producten biologisch afbreekbaar gemaakt om een veilige afvoer te garanderen. We hebben een waterloze wasserette ontwikkeld voor matte afwerkingen en zelfs revolutionaire nieuwe VOC-vrije coatings ontwikkeld die geen schadelijke chemicaliën uitwasemen. Het gaat ons niet om het label ‘duurzaamheid’, maar om het beschermen van de natuur.